Termeni si conditii

Electricps.ro va ureaza un bun venit!

 

Va rugam sa revedeti termeni si conditii de utlizare, ce reglementeaza utlizarea site-ului de catre dvs. ("Acordul").

Utilizarea site-ului ( accesul, vizitarea si achizitionarea de produse de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a tuturor termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului inscris cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul platformei ELECTRICPS (www.electricps.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Cei care nu sunt de acord cu acesti termeni, sunt rugati sa nu utilizeze site-ul nostru.

 

Comenzile plasate pe site

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. In cazul in care vom modifica , anula o comanda, vom incerca sa va anuntam telefonic, in scris prin sms ori email.

In cazul in care preturile, stocurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza noastra de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivelor produse. In concluzie, toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile prezentate pe site, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ELECTRICPS.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Continutul platformei si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul platformei electricps.ro nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice uz comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Compatibilitatea culorilor

Ne straduim pentru a afisa cat mai acurat culorile produselor expuse pe site. Nu putem garanta faptul ca ecranul monitorului dvs. va lista cu exactitate aceste culori.

Despagubiri legale

Sunteti de acord sa aparati, despagubesti si sa mentii ELECTRICPS departe si impotriva oricaror tip de reclamatii, daune, costuri, incluzand cheltuielile de judecata ce deriva din sau au legatura cu utilizarea site-ului de catre dvs. si/sau de incalcarea unei clauze ale Acordului.

Solutionarea conflictelor

Va fi facuta pe cale amiabila, inainte de initia orice procedura juritica se notifica in scris cealalta parte (scrisoare cu confirmare de primire) in care vor fi detaliate circumstantele (incluzand orice document relevant) care au produs acest conflict si prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a raspunde sau pentru solutiona neintelegerea. Se vor trimite notificari: pe ultima adresa de facturare folosita sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. Amandoua partile, atat tu cat si ELECTRICPS sunteti de acord ca aceasta procedura de solutionare a conflictului este o conditie premergatoare care trebuie indeplinita inaintea initierii procedurii de litigiu.

Returnarea de produse

Consumatorul ( persoana fizica ) are dreptul sa returneze produsele conform prevederilor prezentei legi in vigoare, tot acesta urmand sa suporte toate costurile directe legate de returnarea produselor.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor, daca nu se prezinta in starea initiala in care a fost trimis ( ex: produs in stare perfecta de functionare, ambalaj original cu toate accesoriile, documente insotitoare ), fara sa fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare ( ex: lovituri, zgarieturi, ciobiri, etc. )!

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezentul acord declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe pagina noastra de web si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorii site-ului. ELECTRICPS (electricps.ro) nu se face responsabil pentru daunele care pot fi cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Incetarea acordului

Termenii si conditiile au efect pana la rezilierea lor de catre dvs. sau de catre ELECTRICPS. Poti rezilia acest Acord oricand. ELECTRICPS poate rezilia prezentul Acord oricand, fara o notificare prealabila.In consecinta, ELECTRICPS poate restrictiona accesul la site, daca incalci clauzele acestui Acord.

Informatii suplimentare

Pentru oricare alte informatii cu privire la termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului din pagina de contact sau prin email contact@electricps.ro

Suntem fericiti sa va stam la dispozitie!